• Technisch
  • Elektronisch
  • Concepten
  • Aanvraag offerte

Wij zijn gespecialiseerd in technische (ook fysische of mechanische beveiliging genoemd) beveiliging. Het beveiligen van gebouwen door middel van technische toepassingen is dan ook een heel belangrijk onderdeel bij inbraakpreventie. Bij technische beveiligingen is het cruciaal om alle zwakke plaatsen van een woning te beveiligen. Een inbreker weet namelijk steeds de zwakste plaats te vinden en langs die weg in uw woning binnen te dringen. Daarom is het belangrijk om alle gevelopeningen te beveiligen.

Veiligheidscilinders

Een veiligheidscilinder is het belangrijkste onderdeel en ook het onderdeel waar het eerst aan gedacht moet worden omdat het net de toegang verleent tot een gebouw, een woning of een onroerend goed.

Het plaatsen van veiligheidscilinders heeft verschillende voordelen.

1. Veiligheidscilinders zijn voorzien met een heel aantal speciale onderdelen die geruime tijd weerstand bieden tegen de meest voorkomende inbraaktechnieken: uitboren van de cilinder, het openen van de deur door picking (zoals je soms in de films ziet) , het gebruik van de klopsleutel, het afbreken van de cilinder.

2. Door een unieke code op uw sleutel kan uw sleutel enkel bijgemaakt worden indien u ook de eigendomskaart kan tonen. Dit zorgt ervoor dat enkel u de sleutels kan laten bijmaken, wat o.a. zeer interessant is indien u woningen verhuurt. U kan dan een perfect sleutelbeheer voeren.

3. Wij kunnen heel uw sleutelbos vervangen door één enkele gecodeerde sleutel. Dit is ongeloofelijk gemakkelijk in uw dagelijks comfort. Stel je eens voor dat je uw voordeur, achterdeur, garage, de brievenbus, het hangslot rond de ladder of uw fiets en tot uw buitenverblijf of de deur van je ouders allemaal met dezelfde sleutel kan bedienen. Zalig toch?!

4. In geval van diefstal of verlies van uw sleutel(s) hoeft u geen nieuwe cilinders te plaatsen in uw woning. Wij kunnen zeer eenvoudig uw cilinder en uw sleutel hercoderen, waarna de oude sleutels onbruikbaar worden. Dit is uiteraard veel goedkoper dan het vervangen van alle cilinders.

Sleutelexpress is een erkende verdeler van veiligheidscilinders van het merk Mul-T-Lock. We kunnen echter ook vele andere merken aanbieden naargelang de vraag van de klant.

Deuren

De deuren zijn de meest eenvoudige manier om een woning binnen te gaan. Voor een inbreker zal dit dus ook het meest interessant zijn. Aan een deur moet je op verschillende zaken letten als je deze inbraakwerend wenst te maken. Het kozijn, de sterkte van het slot en op hoeveel punten dit sluit, de bescherming rond de veiligheidscilinder, de manier hoe de deur verankerd is, de kant van de scharnieren mag ook niet over het hoofd gezien worden. Kortom, de deur moet goed bestudeerd worden vooralleer een oplossing op maat wordt voorgesteld. Ook is het niet de bedoeling om de deur te versterken langs binnen zonder dat er van buiten kan geopend worden omdat dit kan leiden tot gevaarlijke situaties in noodgevallen.

Raamblokken en scharnierbeveiligingen

Niet enkel de deuren moeten beveiligd worden, ook de ramen zijn vaak een zwakke locatie in een woning. Het openbreken van ramen is vaak de gemakkelijkste weg voor een inbreker om binnen te geraken. Het plaatsen van raamblokken aangevuld met scharnierbeveiligingen kunnen dit verhinderen. Raamblokken werken als een extra slot op de zwakke plaatsen van uw raam. Scharnierbeveiligingen zijn extra beveiligingen van uw scharnieren. Enkel raamblokken zijn namelijk vaak niet voldoende om uw raam volledig te beveiligen.

Overige gevelopeningen

Het beveiligen van uw keldergaten, zolderramen en garagepoorten is eveneens noodzakelijk om inbrekers buiten te houden. Dit kan beveiligd worden door het plaatsen van speciale sloten met een afsluitbare klink, traliewerk, ééntoervijzen, codeklavier, enz... Het is dus cruciaal om deze (vaak kleine) openingen niet over het hoofd te zien.

 

 

Ook elektronische beveiliging is zeer belangrijk bij inbraakpreventie en dit vooral als het fysische gedeelte uitgeput is. Dit zal echter de inbreker niet uit uw woning of bedrijf houden, maar zal u enkel signaleren dat er een bedreiging is. Het is dus noodzakelijk om elektronische beveiliging te combineren met technische beveiliging. Tegenwoordig zijn er ook elementen die ervoor zorgen dat de inbreker al gededecteerd is vooralleer hij het pand of uw eigendom betreedt.

Alarmsystemen

Het plaatsen van een alarmsysteem kan voor heel wat gemoedsrust zorgen. U wordt steeds gewaarschuwd wanneer er een bedreiging is. Het zorgt ook voor een afschikkend effect op de inbrekers indien ze een alarmsysteem waarnemen aan de woning. Helaas zal het niet alle inbrekers tegenhouden. Indien ze snel genoeg handelen kunnen ze toch nog een aantal goederen stelen terwijl het alarm afgaat.

Camerabewaking

Camerabewaking heeft ook heel wat voordelen. Het heeft een afschrikkend effect op inbrekers. Ze weten immers dat ze gefilmd worden. Het geeft ook de bewoners een gevoel van veiligheid, wat toch zeer belangrijk is voor de gemoedsrust.Het zal echter slechts een deel van de inbrekers of vandalen tegenhouden. Indien zij goed voorbereid zijn, zal een camera hen niet afschrikken. U heeft achteraf wel steeds beelden van de indringers, wat handig kan zijn voor het opsporen van de inbrekers.

Toegangscontrole

Wat is toegangscontrole? Het woord zegt het zelf, een controle op de toegang. Weten wie , waar, wanneer en waarmee hij/zij binnenkomt in uw pand.

Er zijn ook een heel aantal vormen van elektronische toegangscontrole, zoals

- elektronische klinken met een toegangscode

- klinken met fingerprintcontrole

- klinken met een elektronische magneetkaart, mifare technologie, dus ook mogelijk om op bestaande systemen van mifare te combineren.

Deze oplossingen zijn zeer interessant in bedrijven, appartementsgebouwen, gebouwen met koten of woningen waarvan enkele kamers verhuurd worden. Ook voor gewone woningen hebben deze producten een heel aantal interessante toepassingen, bv je moet bij een fingerprint systeem nooit een sleutel meenemen als je je woning verlaat. Comfort anno 2010.

 

 

 

 

 

Het doel van SLEUTELEXPRESS is om uw woning of onderneming zo volledig mogelijk te beveiligen. Dit doen wij het best als wij samen met u de juiste mix van beveiliging kunnen opstellen. Afhankelijk van uw budget, uw type woning/onderneming en uw wensen zijn er verschillende mogelijkheden.

Hieronder leggen we enkele voorbeelden uit in detail om dit te verduidelijken.

Privé-woning

Een woning waarvan 2 kamers verhuurd worden aan studenten, 1 muziekkamer (met dure instrumenten), een privé-gedeelte voor de bewoners. Elke dinsdag komt er een kuisvrouw tussen 9 en 13h. In de buurt ligt er een oprit van een autosnelweg en uit recente cijfers van de politie ligt de woning in een hoog risico op een inbraak zonder geweld en overdag wanneer er niemand thuis is tussen 10 en 14h. Hoe kunnen we hier samen een veilige omgeving creëren?

Onderneming

De onderneming ligt in een berijvenpark aan een drukke verkeersader tegen een grote stad. Er werken 34 mensen op het bedrijf waarvan 15 vertegenwoordigers die maar eens per maand op het berijf zijn. Er zijn bedienden en arbeiders die dagelijks op de werkvloer aanwezig zijn. De bedrijfsite is 's avond volledig verlicht en omheind met een draad en na 18h gaat de poort automatisch dicht. In het magazijn ligt er voor 3 miljoen euro aan stockartikelen. Hoe gaan we dit aanpakken?

 

 

 

Wil u graag een offerte of beveiligingsstudie laten maken voor uw woning of bedrijf,
vul dan onderstaand formulier in. Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Contact Informatie


Wanneer wilt u liefst door ons gecontacteerd worden?Hebt u nog vragen of opmerkingen?