• Sluitplan
  • Bijmaken sleutels
  • Sloten

Voor elke woning of onderneming kunnen wij een sluitplan opstellen.

Het doel van een sluitplan is om uw grote sleutelbos te reduceren tot 1 sleutel. Met deze ene sleutel kan u dan alle toegelaten deuren openen.
Als eigenaar kan u beslissen welke personen welke deuren mogen openen. Dit is zeer interessant voor appartementsblokken, bedrijven of particulieren.

In een appartementsblok zorgt een sluitplan ervoor dat elke bewoner slechts 1 sleutel heeft. Hiermee kan hij dan zowel de hoofddeur, de appartementsdeur, de brievenbus als de garage openen. De eigenaar is in bezit van de General Master Key, waarmee alle deuren geopend kunnen worden en hoeft dus niet meer per appartement een sleutel te bezitten.

Ook voor bedrijven zorgt een sluitplan voor eenvoudige oplossingen. De zaakvoerder kan namelijk bepalen welke personeelsleden welke deuren kunnen openen. En opnieuw heeft elke persoon slechts één sleutel.

Voor particulieren kan een sluitplan ook goede oplossingen bieden. Zo kan men de kuisvrouw of de tuinman een sleutel geven waarmee ze enkel bepaalde deuren kunnen openen (de voordeur en de berging, het tuinhuis). Belangrijke kamers kunnen afgesloten blijven.

De cilinders van een sluitplan zijn veiligheidscilinders, wat opnieuw heel wat voordelen biedt (zie Inbraakbeveiliging - technische beveiliging).

 

 

Voor het bijmaken van veiligheidssleutels kan u steeds bij SLEUTELEXPRESS terecht.

De overige sleutels kan u bij Deko Doe het zelf laten bijmaken.

 

 

 

Wij kunnen alle sloten die op de markt aanwezig zijn leveren. Wij komen gratis aan huis om te zien welk slot u nodig heeft en geven gratis advies over een beter slot of over een betere complete beveiliging van uw woning. Beter voorkomen dan genezen.